- نویسنده : lovenet
- بازدید : 312 مشاهده
- دسته بندی : عکس های آموزشی , ویندوز 7 ,
خوب حالا می خوام بهتون یاد بدم چطوری به صفحه زبان ویندوزتون فارسی رو هم اضافه کنید. تازه اینم بگم که در هرسه سیستم عامل xp,seven,vista برای همین توجه شما رو به ادامه مطلب جلب میکنم:
برای این کار در ویندوز Xp :
ابتدا به Control Panel بريد؛ اگر Control Panel در حالت Classic View است گزينه Regional Options و در غيراينصورت گزينه Date, Time, Language, and Regional Options را پیدا کنید و روی آن کلیک کنید.
حالا گزینه Add Other Language را انتخاب نمایید.
سپس از پنجره باز شده به تب دوم با عنوان Languages رفته گزينه زير را تيک بزنيد:
Install files for complex script and right to left languages
سپس روي Ok کليک کنيد. در اين مرحله از شما سيدي ويندوز را ميخواهد.
سيدي ويندوز را درون درايو قرار دهيد و روي Ok کليک کنيد. وقتي کپي فايلها تمام شد از شما درخواست ميکند که سيستم خود را رياستارت کنيد. بعد از راهاندازي مجدد ويندوز دوباره مراحل بالا را انجام دهيد ولي در تب Languages روي Details کليک کنيد.در پنجره نمايش داده شده روي Add کليک کرده و از فهرست باز شده زبان فارسي را انتخاب کنيد.از اين پس کيبورد شما به زبان فارسي مجهز شده است و ميتوانيد فارسي تايپ کنيد.
برای این کار در ویندوز vista&seven:
ابتدا Control Panel را باز کرده و گزینه Clock, Language, and Region را انتخاب نمایید یا در بخش Search (در گوشه بالا سمت راست) عبارت Input Languages را بنويسيد.
سپس روي گزينه Change Keyboards or other input کليک کنيد.
حالا در پنجره جديد به تب سوم يعني Keyboards and Languages رفته و سپس روي Change Keyboards کليک كنيد.
در تب General روي Add کليک کرده و از فهرست باز شده دنبال Persian بگرديد. پس از آن روي کيبورد و تيک گزينه Persian را بزنيد.
از حالا دیگه کیبرد شما زبان فارسی رو هم میتونه پشتیبانی کنه...
موفق باشید
یاحق